Sunday 31 October 2010

paraadile

Hostelis, kus me esimese ;; veetsime sattusime kohe eestlaste karja peale. 4 t[kki peale meie veel. Istusime siis ]htul k;;gis, eestlased j]hkras enamuses. Kahega neist, Henri ja Tambetiga j]klusime eile ka pea terve p'eva ringi. K]isime kusagil m'e otsas h'sti suures pargis. (Sinna viis umbes nii pikk trepp nagu kaks viljandi treppi alla j'rve juurde). Sain esimese intervjuu ka k'tte. Kohe palju asjalikum tunne on n[[d. Henri ja Tambet r''kisid ka, et eestlasi ongi siin k]ige rohkem backpackeritest. Nad olla t;;tanud farmis, kus k]ik 10 t[[list olid eestlased. V'ga veider.

Eile ]htul oli geiparaad. See oli umbes selline [ritus nagu meil laulupidu. Inimesed olid k]ik t'navatel, liiklus kinni ja siis tuli SUUR rongk'ik. No ikka v'ga kirju seltskond. Meie olime k[ll vaatepildist [sna vaimustuses. Pole ju n'inud midagi sellist enne. Ei oskagi kirjeldada. Pildid said ka udused.

T'nase ;; olime Jamangie juures. See on [ks noorpaar, kes meid CS kaudu kenasti vastu v]ttis. }htul j]ime nende verandal veini. Uskumatu tunne tekkis, kui vahepeal j'lle meelde tuli, et praegu on peaaegu november ja meie istume paljaste varvastega ;;sel verandal. Tegelikult on ;;d veel jahedad, aga iga p'evaga l'heb soojemaks. J'rgmisel n'dalal pidi juba 35 kraadi tulema.
Saime teada, kuidas krokodillirohketes vetes ellu j''da: tuleb minna ujuma koos lapse v]i koeraga, sest krokod pidavat eelistama v'iksemaid suut'isi. Kohalik tarkus.

T'na k'isime pargis hommikust s;;mas. S[[a ostsime mingi v'rske toidu poest, mis oli nagu paradiis. V'rskete viljade letis on selliseid asju, nagu me n'inudki pole ja isegi lihtne kirsstomat maitseb nii nagu ta kunagi Eestis maitsnud pole.

Praegu peame 'ra jooksma, aga tagantj'rele:

Kuala Lumpuri lastesupp.


S;;k Kuala Lumpuris.

No comments:

Post a Comment