Thursday 23 December 2010

eile, täna, homme

Eile käisime poistega Austraalia jalgpalli mängimas. Tegelikult me alguses väga ei tahtnud osaleda ja üritasime kõrvale hiilida vabandusega, et meil Euroopas on pallid ümmargused, aga pääsu polnud. Tegemist on kõige kaootilisema mänguga, mida ma näinud ja mänginud olen. Palli lüüakse käte ja jalgadega ükskõik kuidas (vähemalt selline mulje jäi). Väga palju reegleid ei ole, nii et igasugused julmad võtted on üsna tolereeritud. Need reeglid, mis on, on veidrad. Näiteks, et kui püüad õhust palli, siis hüppad õhku karjud "mark" ja tohid natuke palliga ära joosta (vähemalt nii seletas meile asja kohtunik Mark). Vahepeal puudutad mingil põhjusel palliga maad. Meie jaoks on tegemist ilmselgelt liiga palju jooksu ja vägivalda sisaldava mänguga. Aga lõbus oli.

Täna käisime rannas. Mängisime jälle mingit jooksumängu, üritades Jimmi kingi vastasvõistkonna liiva peale joonistatud kastist meie kasti tuua; ujusime, pea kohal lendamas haisid otsivad väikelennukid; päevitasime hunniku päiksekreemi "kaitsva" kesta all; mina ja Pat sõime sushit (siin müüakse seda pikkade rullidena ja siis näritakse otsast nagu wrappe); tegime inimpüramiide. Pärast kodus harjutasid Toeps ja Pat üherattalisega sõitmist. Mina tegin makarontsikuid.

Homme teeme piparkooke.



3 comments:

  1. nagu 'mul Jimmi kingad kontsata ja taldu pole all'? ja muu valleralleraa. häid jõule kaa teile sinna liiva sisse. Eesti on lumme lootusetult uppunud :) ehk kevadeks kui tagasi olete, oleme end välja kaevanud.

    ReplyDelete
  2. Tehke neile hipidele hoolega süüa, siis nad äkki ei aja teid minema. Hipidel on alati kõht tühi.

    ReplyDelete
  3. :D yks nendest hipidest oskab seda laulu laulda, mida Maarja tsiteeris.
    Ja yldiselt on nii v2lja kukkunud, et meie s;;me nende s;;ki (neil lihtsalt voolab akendest ja ustest tasuta aedvilju ja puuvilju ja veini sisse iga p2ev).

    ReplyDelete