Sunday 7 November 2010

eesti kari

Potsatasime j2lle [hte hostelisse. Rainbow Lodge asub Summer Street'il (v2hemalt eile tundus see meile k[ll naljakas).
Hostel on j2lle eestlasi t2is. 6htul k2isime Tambetiga (see on [ks nendest eesti poistest esimesest hostelist) mingil v2ga m6nusal jazzi kontserdil ja p2rast seda tulime siia tagasi. Me olime saabudes ilmselt ainsad kained inimesed siin majas. Peeti kahe t[[bi s[nnip2eva. Jabur [ritus. Eestlased j2lle domineerisid. Hosteli sise6uest leidsime muuhulgas ka Genialistide klubi Tormi (jah, ka Austraalia on v2ike), kes 6petas parajasti v2lismaalastele roppe eestikeelseid lauseid. P[[dsime siis asja tasakaalu viia ka m6nede ilusamate v2ljenditega. Muuhulgas k[sisime Tormilt, nagu Marile lubatud sai, et miks ta oma lahkumispeol (Tormi oli Mari naaber Tartus) nende piknikulaua 2ra p6letas. P6hjus on [sna lihtne: tuld oli vaja teha ja p6letatavast arvutimonitorist ei piisanud. Nojah.
{ldiselt see kisub ikka v2ga veidraks, kui palju eestlasi siin on. V2lismaalased on ka toimuvast [sna h2mmingus: MORE ESTONIANS???!!! Ja siis kui [tled, kui v2he meid tegelikult [ldse kokku on, on nad veel rohkem imestunud.

T[[d pole veel leidnud. Aga otsime. Vaikselt.

1 comment:

  1. aaaaaaaa uskumatu :D ma mäletan kui me naersime kui sürr oleks kui te austraalias Tormit näeks. JA NÜÜD SEE JUHTUSKI!! No tõesti appike :D aaaaga see vaid taaskord kinnitab mu teooriat, et Kõik on Seotud! mhmmm :)

    ReplyDelete