Friday 12 November 2010

ei midagi erilist

Istun Steve'i ja Tomi k;;gis. J2lle. Toeps juba magab. J2lle :D. Tegelikult peaks ise ka pigem magama praegu. Ma ei m2letagi, millal mul varem oleks nii imeilus režiim, et l2hengi umbes kell 12 magama ja 2rkan kell 9 v6i 10 iseenesest [les. H2mmastav.
Siin Tomi ja Steve'i juures oleme tagasi sellep2rast, et me vajame kuni n2dala l6puni k6igi eelduste kohaselt veel viimast korda Perthis kodu ja otsustasime end vuntsidega poiste ja lemmikkoera juurde tagasi kutsuda. Mis neil saaks meie vastu olla, eksole.

Loen siin teiste inimeste blogisid ja ei suuda 2ra imestada, kui erinev ja kohati eba6iglane see k6ik tundub. Kuigi ma tean jah, et ega mingi p22se j2rgmisel aastal biograafilisest perspektiivist, makaseminarist ja koledast hallist ilmast. Praegu on aga k6ik v2rviline ja p6nev.

Mis ilma puutub, siis veel ei ole 6nneks v2ga palav. T2itsa paras on, vahel natuke jahe. Aga n[[d l2heb j2rjest kuumamaks. J6ulud ja aastavahetus peaks olema k6ige palavam aeg.

Ja lihtsalt 2ra m2rkimiseks, et vastata teid kindlasti painavatele ja ;;sel [leval hoidvatele k[simustele: k2ngurusid n2inud pole; 'Kodus ja V66rsili' tegelased t2naval vastu ei jaluta; surfanud ei ole; madude, krokodillide ja haidega suhteid loonud pole. T'na aga istus bussis meie vastas v2ike aborigeenit[druk ja karjus 'piduuu'. Ja siis kukkus ta pea ees bussip6randale ja hakkas nutma. Head ;;d!

1 comment:

  1. Piduuuuuuuu! :)

    aga ära muretse, meile siin on jällegi suhteliselt hoomamatu teie ilus, värviline, päikseline ja muretu elu ;) peaasi, et te sealt ikka kunagi tagasi tulete. siis kui ilus elu ära tüütab nt :)

    ReplyDelete